Isolera säkert med Crilles Isolering

– Ett givet val för säker isolering av vvs och ventilation

Kyla, värme, ljud & brand

Crilles Isolering hjälper dig med isoleringsarbeten som rör kyla, värme, ljud och brand.  Våra huvudområden för isolering är: VVS, ventilation och industri . Våra huvudområden för brandtätning är: VVS, ventilation och el.

Isolering – kyla

Detta innefattar olika typer av rörledningar, utrustning och luftkanalsystem.

Isolering – värme

Vi arbetar med värmeisolering, framförallt till bygg och industri. Vi värmeisolerarar  processystem, rörledningar, kanaler och värmeväxlare.

Isolering – ljud

Vi arbetar med att isolera olika typer av miljöer för att sänka ljudnivån. Kombinationen av vår mångåriga praktiska erfarenhet och teoretiska kunskap gör att vi kan leverera de lösningar som passar dig bäst.

Isolering – brand

Vi har mångårig erfarenhet av brandisolering. Allt från traditionell brandisolering av byggnader till stålkonstruktioner och särskilt komplicerade brandtekniska lösningar där det finns särskilda krav som måste uppfyllas.

Oavsett typ av jobb beräknar och dimensionerar vi noggrant arbetet och materialåtgången för varje jobb för att undvika överdimensionering och för höga kostnader. Tack vare våra många års erfarenhet har vi en gedigen kunskap om produkter, metoder och material.